Who? Why?

Posted by Somebody Unknown. on birželio 29, 2015
Viskas keičiasi.

Naktis juoda, tamsi, begalo ji saldi. Naktį viskas vyksta visiškai kitaip nei dieną. Bet dabar ne apie tai..
Yra viena tokia mergaitė. Senai ji kritus man į akį, tačiau nebuvo progos man su ja apie tai pasišnekėti. Atėjo metas, kai laiko sočiai, tačiau kažkaip ir nedrąsu ir keista, neteko man tokių dalykų dažnai daryti, net pasimečiau nuo ko pradėti. Na, bet nereik svajoti, reikia imti ir padaryti, o tada galbūt jau ir čia sau pasiliksiu visą tai.
Hmm… Apie ją galėčiau papasakoti ne tiek ir daug, jos gerai nepažįstu, bet kiek žinau man neatrodo tiek jau ir mažai. Tai ne vien įvairūs skaičiai, bereikšmiai žodžiai ir padrikas žinių bagažas. Nors galbūt kaip tik taip ir reiktų vadinti tas mano žinias – padrikos faktų nuotrupos. Asmenybė ji labai protingi, saugo daug ji paslapčių, su ja bendrauti gera – šiltas ji žmogus. Charakteris jos geras, nelyg kačiuko kailį glostyt, nėra jis blizgantis ir lygus visą laiką, būna ima ir iš niekur nieko pasišiaušia, tačiau juk be to nebūtu taip įdomu. Ji draugiška, išklauso ir bendrauja, galbūt jai neatrodo rimti mano kėslai, tačiau aš nejuokauju, žaisti žmonių jausmai nenorėčiau, tik ne jos, tik ne tokiais jausmais..
Galbūt pasiekti jos man nepavyks, tačiau aš pasistengsiu, padarysiu viską, kad tai taptų realybe, na o jeigu ne, tikrai nenusiminsiu, aš būsiu lyg geriausias draugas, kuris sugeba būti šalia visada kai tik prireiks, išklausyt, padėt, pasikalbėt..
———–
Tu viskas apie ką galėčiau svajoti.

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos