Žmogus pažintas iš naujo, mylimas dar stipriau. <3

Posted by Somebody Unknown. on liepos 10, 2014
Feelings? Nah..

Tai va. Nauja diena, nauji jausmai.
Blogai išsireiškiau. Seni jausmai, pabudę iš naujo su nauja žymiai stipresne jėga.. Tai taip keista, nežemiška ir.. gera.
Na jausmai nėra visai seni ir niekada nebuvo visiškai išnykę, nors daug kam tikriausiai taip atrodytų, bet juk tik aš vienas galiu nuspręsti kokius jausmus rodyti, kurių ne. :)
Šis žmogus pažino mane, jai aš netgi patikau. Kuris galbūt norėtų gyventi ir būti su manim. Šito aš dar nežinau.. Nedrįsau paklausti.
Tai tebuvo viena naktis. Viena nekalta naktis praleista kartu. Nekaltas gestas, nekaltas rankos paėmimas į savo delną, nekaltas prisilietimas. Vienas bučinys, o jausmas lyg būčiau didžiausioj euforijoj mirštant palaiminga mirtimi.. <3
Bučinys privertė susimąstyti. Ką aš iš tikrųjų jaučiu šiai mergaitei. Ir aš tvirtai nusprendžiau, kad ją myliu. Nuoširdžiai. Visa širdim. Jokios kitos mintys daugiau ir nelenda į galva, nei tik, kad noriu būti su ja kartu. Norėtųsi dabar šiek tiek pabūti tik vienu du. Pasikalbėti apie bereikšmius dalykus ir džiaugtis būnant su žmogum kurį myli.

O kas keisčiausia – radau žmogų su kuriuo norėčiau praleisti visą savo likusį gyvenimą. <3

Viskas prasidėjo prieš ~2 metus. Bet jausmai išliko, net po tiek laiko nebūnant kartu. Aš tikiu, kad galų gale mes būsime kartu. Aš to noriu nuoširdžiai visa širdimi. <3

Dabar belieka surasti drąsos parodyti tam žmogui ką čia parašiau, kad jis galbūt daugiau suprastų apie mane. 😉

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos